Ocena umiejętności studentów wyższej uczelni technicznej w zakresie tworzenia prezentacji multimedialnych - CIESIELKA, Marta (Journal of Education, Technology and Computer Science, ISSN 2719-6550, e-ISSN 2719-7417, 2013)
W pracy przedstawiono wyniki badań przygotowania studentów do wymagaństudiów technicznych w zakresie umiejętności przygotowania poprawnejprezentacji multimedialnej.