Modele projektowania kursów e-learningowych - LIS, Renata (Journal of Education, Technology and Computer Science, 2013)
Artykuł zawiera omówienie modeli metodycznych projektowania kursówe-learningowych: ADDIE; M. Hannafina i K. Pecka, J. Kempa. Ukazuje ichpodobieństwa i różnice oraz możliwości w doskonaleniu e-learningu