Drukarka 3D oparta na dokumentacji - KRET, Wojciech; MICHNOWICZ, Mateusz (Journal of Education, Technology and Computer Science, 2013)
W artykule znajduje się wyjaśnienie druku 3D, krótki opis budowy drukarki„Prusa Mendel” opartej na otwartej dokumentacji RepRap oraz przykłady teoretycznegozastosowania druku 3D podczas zajęć technicznych