Zaistenie bezpečnosti práce pri zváraní kovov - KVASNOVÁ, Petra (Journal of Education, Technology and Computer Science, 2013)
Článok pojednáva o negatívnych dôsledkoch jednotlivých druhov zváraniaa spôsoboch ich eliminácie, čo je možné len pri dodržiavaní pravidiel bezpečnostipráce pri zváraní