Bezpieczeństo i higiena pracy w przygotowaniu nauczycieli - OČKAJOVÁ, Alena; BANSKI, Adrian (Journal of Education, Technology and Computer Science, 2012)
W ramach realizacji programu „Učiteľstvo praktickej prípravy” ważne miejscezajmują przedmioty związane z bezpieczeństwem i higieną pracy. W niniejszymartykule prezentowane są analizy autorów związane z rozwojem kompetencjiw zakresie przedmiotów: BHP, Prawodawstwo oraz Środowiskowe zagadnieniapracy, które są realizowane z wykorzystaniem e-learningu.