System obrabiarki CNC w środowisku graficznym Autodesc Inventor 2012 - KRET, Wojciech (Journal of Education, Technology and Computer Science, 2012)
W artykule przedstawiono metodologię projektowania obrabiarki CNCw środowisku graficznym Autodesc Inventor 2012.