Wykorzystanie wiedzy z zakresu technologii informacyjnej przez absolwentów kierunku ETI w pracy zawodowej - BAŁAżAK, Marta (Journal of Education, Technology and Computer Science, ISSN 2719-6550, e-ISSN 2719-7417, 2012)
Absolwenci kierunku edukacji techniczno informatycznej pracują w róŜnychzawodach. Nie zawsze jest to praca pedagogiczna w szkole, do której byli przygotowywani.Artykuł dotyczy zastosowania wiedzy z technologii informacyjnej wykorzystywanejw pracy na róŜnych stanowiskach nienauczycielskich.