E-książka w uczeniu się fizyki - TVORUN, Oksana (Journal of Education, Technology and Computer Science, ISSN 2719-6550, e-ISSN 2719-7417, 2011)
W artykule przedstawiono rozważania nad problematyką i metodami opracowywaniaoraz wykorzystania e-książek w procesie uczenia się fizyki.