Wpływ hałasu na pracę człowieka w opinii studentów i uczniów - PIĄTEK, Tadeusz (Journal of Education, Technology and Computer Science, 2011)
Artykuł porusza zagadnienie postrzegania hałasu w kontekście jego wpływuna pracę człowieka przez uczniów i studentów. W artykule przedstawiono zarysbadań wstępnych, dotyczących uwarunkowań pracy człowieka doby XXI w.