Narzędzia informatyczne do diagnozowania i doskonalenia kompetencji zawodowych w procesie pracy - KRAMEK, Zbigniew (Journal of Education, Technology and Computer Science, ISSN 2719-6550, e-ISSN 2719-7417, 2011)
W opracowaniu przedstawione zostały metody diagnozowania kompetencjipracowniczych z wykorzystaniem narzędzia informatycznego MapCom orazwymagania metodyczne i technologiczne dla projektowania i wdraŜania interaktywnychmateriałów do telenauczania (e-pakietów) z wykorzystaniem platformyinformatycznej.