Postrzeganie wybranych koncepcji szkoły i środowiska społecznego studentów Uniwersytetu Palackiego w Ołomuńcu i Uniwersytetu Rzeszowskiego - CHRÁSKOVÁ, Marie (Journal of Education, Technology and Computer Science, ISSN 2719-6550, e-ISSN 2719-7417, 2011)
Artykuł opisuje wybrane koncepcje postrzegania środowiska społecznegoprzez studentów z Uniwersytetu Palackiego w Ołomuńcu i Uniwersytetu Rzeszowskiego.Porównanie dokonywano na podstawie zastosowania metody róŜnicysemantycznej odpowiedzi studentów kierunku edukacja techniczno-informatyczna.