Relacje młodzieży: płeć i miłość - IVAKHNENKO, Tamara (Journal of Education, Technology and Computer Science, 2010)
W tym artykule autorka prowadzi analizę naukowych źródeł, które ujawniają relacje młodzieży, szczególnie związek płci z miłością.