Sprawozdanie z I Międzynarodowej E-Konferencji Naukowej „Oblicza współczesnego terroryzmu/ Faces of modern terrorism”, Katowice 14-18 grudnia 2015 roku - Kobis, Rafał (Polityka i Społeczeństwo, 2020)
.