Sprawozdanie z 13. Objazdowego Festiwalu Filmowego Watch Docs Prawa Człowieka w Filmie, Zielona Góra, 29-30 października 2015 roku - Wilczyński, Gracjan; Zakręta, Sebastian (Polityka i Społeczeństwo, 2020)
.