Zaproszenie do publikacji w następnym numerze „Tematów i Kontekstów” pt. Dzisiaj i jutro poetyki - Stanisz, Marek (Tematy i Konteksty, 2012)
Zaproszenie do publikacji w następnym numerze „Tematów i Kontekstów” pt. Dzisiaj i jutro poetyki