Konferencja naukowa „Filozofia w literaturze. Literatura w filozofii” - Dworak, Anna Marta (Tematy i Konteksty, 2013)
Tekst zawiera sprawozdanie z scientific conference ‘Philosophy in Literature. Literature in Philosophy’, która odbyła się 4 marca 2013 roku na Uniwersytecie Rzeszowskim.