Sprawozdanie z Ogólnopolskiej Konferencji „Rzymskie korzenie procesu karnego”, Rzeszów, 19–20 października 2017 roku, Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu Rzeszowskiego - Komar-Zabłocka, Magdalena (Acta Iuridica Resoviensia, 2017)
,