Zabezpečenie dôkazu a dôkazného prostriedku podľa civilného sporového poriadku - Sudzina, Milan (Acta Iuridica Resoviensia, 2021)
Autor v článku nazvanom „Zabezpečenie dôkazov a dôkazných prostriedkov podľa Civilného sporového poriadku” analyzuje problematiku tohto inštitútu v súdnom konaní vo veciach patriacich do právomoci civilného súdu. Cieľom tohto príspevku je podrobne sa zaoberať účelom a predpokladmi, ktoré musia byť splnené pre rozhodnutie súdu o tomto zabezpečovacom prostriedku. V príspevku je osobitná pozornosť venovaná zabezpečeniu dôkazných prostriedkov vo veciach práva duševného vlastníctva.