Sprawozdanie z konferencji naukowej „Prawno-administracyjne i finansowe aspekty bezpieczeństwa wewnętrznego państwa wobec aktualnych problemów migracyjnych” - Jaworski, Bogdan; Kędzierski, Konrad (Acta Iuridica Resoviensia, 2016)
.